Darin- Brought Me Back

Är det bara jag som har missat att höra den här låten förut eller??


A year without rain


2 frågeställningar

Sitter och äter glass och försöker komma på 2 frågeställningar som ska in idag inför litteraturseminariet på tisdag.
Mycket att läsa har man också så det är bara att läsa och försöka se glad ut!



Ny topp + väst

Slänger in en bild på min nya topp och väst som jag köpte för några dar sedan.


E.M.D. i Linköping

Efter min föreläsning igår så åkte jag och Elin till Linköping med Campusbussen som vi åker gratis med eftersom vi är LIU studenter. Vi kom fram efter 15 och vi gick till konserthuset. Jag och Elin stod ute i blåsten och väntade på att E.M.D. skulle komma. De var försenade men vi hann hälsa på dem & Jonah och Elin frågade Erik om han hade gjort en ny facebook men det hade han inte. " Jag ska skära av snoppen och stoppa den i munnen" xD  

Vi gick in och tittade på soundchecket. De hade ställt för kartongbitar ivägen vid glasdörrarna men det fanns en springa så man kunde se in iaf så vi stod där och tittade på hela repet :P

kl.19.20 hade de insläppet och vi fick bra platser på första raden så vi såg E.M.D. jättebra! Under vissa låtar så gick vi fram till scenen och dansade och sjöng med. När Danny sjöng In The Club så kom han någonstans i slutet av låten och tittade länge på mig :`) 

Ska också nämna att de hade lite rolig mellansnack.

Efter konserten gick vi ut och väntade vid E.M.D. bilen. Vi fick vänta i kanske 40 min innan de kom ut. När de kom ut så fick alla vi som var där utanför en kram av alla. Jag fick en lång kram av Danny och han var glad över att se mig där. Jag hälsade också från mina syrror och han hälsade så mycket tillbaka. Han tyckte det var lite synd att de inte var där när jag berättade att de hade åkt hem i måndags. När vi hade pratat klart med Danny tog vi en bild med honom och sedan pratade vi lite med Jonah. Erik och Matte hade satt sig i bilen. Innan de skulle åka iväg så gjorde Matte tecken till Elin att hon skulle ta bort pinnarna som stod lutade mot deras bil så Elin tog bort pinnarna och så körde dom iväg. 

Jag, Elin, Marika och Felicia gick iväg till Donken sen och åt. Där fanns det en tant som satt nära oss som vi inte kunde hålla oss för skratt. Hon gjorde nått konstigt ljud och spottade lite då och då. Det var svårt att hålla sig när man såg Felicias ansiktsuttryck :`) 




   




RSS 2.0