Gävle på lördag :D

Yes, det blir Gävle på lördag, E.M.D. ! <3
Tack vare dig Josse, en STOR puss på dig!  Är så lycklig, du har gjort min dag!


 
En STOR puss & kram till dig! <3

Myskväll hemma hos Josse

Tänkte bara lite kort skriva vad vi gjorde hemma hos Josse.

När vi kom hem till Josse  efter att klockan var sju så spelade vi singstar.
Vi körde  i lag två ggr men mitt lag förlorade båda gångerna men men...Vi hade kul iaf  XD
Efter att vi hade sjungit en stund så tittade vi på Twilight.
Det var en riktigt bra film som jag kan rekommendera till dom som inte har sett den.
När vi hade sett klart filmen så tittade vi på bilderna som vi hade tagit när Måns var i Kupolen.
Tittade även på biljetter till Gävle. Vill dit och se E.M.D. men man måste bara få föräldrarna att gå med på det :P


    


Kupolen, Måns <3 + Molly, Sarah Dawn Finer & Caroline af Ugglas

Har inte haft så roligt som jag hade igår med mina syrror och Josse på ett tag. Steg upp vid halv nio och tog bussen tillsammans med mina syrror till stan som vi sedan gick till Kupolen där vi mötte Josefine inne på Ica. Tänkte skrämma Josse när vi kom men det lyckades inte vi så bra med, hon såg oss  :P

Vi var framme vid Kupolen ungefär halv tio och innan vi gick och ställde oss framför scenen så gick Martina & Maritza in på Ica för att handla lite fika och något att dricka. Jag och Josse stannade kvar vid ett bord och fixade med våran present till Måns. När Maritza & Martina kom tillbaka så gick vi sedan och ställde oss länsgt fram vid scenen och då återstod bara 2h väntan innan Molly skulle framföra sina låtar på scen.
 
När det äntligen var dags så framförde Molly två låtar, "Så vill stjärnorna" och en annan låt som är med på hennes kommande album. Efter att Molly hade framfört sina låtar och signerat så var det dags för Sarah Dawn Finer.
 Hon framförde "Stockholm by morning", "Moving on" och " I remember love" och signerade efter uppträdandet.
Kl.14.00 var det äntligen Måns tur, han som jag hade sett fram emot att träffa hela dagen. Han sjöng en akustisk version av  "Cara Mia" , "Impossible" från sitt nya album och "Hope & Glory" som han tävlade med i melodifestivalen. 
Det var så kul att äntligen få se han och han verkade gilla mig, mina systrar och Josse som sjöng med i alla hans låtar som han framförde för han tittade rätt mycket på oss, hihi :D

När vi gick upp på signeringen så kommenterade han hur bra vi sjöng. Alltså han var så gullig och snäll och skulle göra vad som helst för att träffa honom igen! <3

När vi träffade Måns utanför så frågade vi om vi fick ta kort med honom och det fick vi såklart.  
Det var den lördagen, önskar att det inte hade gått så fort....


    


Nya sommarskor

   
Från New Yorker                                                            Från Skohuset

helgen & Kevin <3

På lördagen så firade jag min farbror som har fyllt år. Var hos honom några timmar sen så åkte jag, Maritza och Martina hem för att titta på melodifestivalen tillsammans med Josse :)

Blev ju inte en så tokig placering för E.M.D., en tredjeplats.  Hade velat se dom vinna men men..
Tur att inte Caroline af Ugglas vann iaf utan La Voix med Malena. Hennes låt var väl helt okej.
Hoppas det går bra för henne i Eurovision. Josse sov över oxå för att Kevin skulle till Kupolen nästa dag.



Bild från lördagen


Söndagen gick hela dagen åt att vara i Kupolen och se Kevin. Åkte efter kl.11.00. Fick en bra plats längst fram :P
Träffade på Antonia. Var trevligt att träffa henne. Sen så kom Elin och hon hade fått körkort nyligen så GRATTIS säger jag :D 

Kevin kom kl.13.00 och framförde 3 låtar. Jag kunde dock bara en låt som jag och mina syrror och Josse sjöng med i.
Han verkade gilla när vi sjöng med för han tittade på oss många gånger. Tog hans hand oxå 2 ggr :)

Vad ska man berätta mer om Kevin förutom att han är så himla underbar och trevlig?
Signeringen var toppen, man fick ta kort tillsammans med han och efteråt så tog vi först gruppbild med Elin och Jessica och sedan gick vi utanför för att  träffa Kevin. Vi fick en varsin kram och han tackade för idag och åkte sedan vidare till Gävle.



Kevin

Friluftsdag

Idag hade jag friluftsdag. Gick en promenad med Maritza, Josse och Sofia runt sportfältet och sedan gick vi till Friskis & Svettis. Var rätt kul faktiskt, har aldrig varit på det tidigare. 
Det var ett medelpass och det passade ju mig iaf, det var inte för lätt och inte för svårt. Bra musik hade dom oxå :P

Tänkte skriva lite om min helg men jag gör det i ett nytt inlägg......




Uppsala

Var i Uppsala igår och lyssnade om Djursjuksköterska programmet. Var mycket intressant, funderar på att bli en sådan :)

Dagen började med att jag steg upp kl.5.30 för att hinna göra mig i ordning och ta mig till skolan där en buss skulle vänta och gå kl.7.00.

På bussresan dit tittade vi på en film som hette "Offside". Berättar lite om den i stora drag: Handlar om en arbetslös pappa som gillar att spela fotboll och hans pappa var tränare men var gammal och satt i rullstol. "Pappan", kommer inte ihåg vad han hette i filmen :P, spelade i ett lag som inte alls var bra och dom skulle va tvungna att lägga ner fotbollslaget om dom inte vann alla matcherna. En utav fotbollspelarna träffar på Duncan som var en proffsfotbollsspelare och han började coacha laget.

När vi kom fram till uppsala universitet fanns det bussar till var och en av föreläsningarna men dock inte till dom som föreläsningarna låg nära universitetet. Dom fick en karta och fick ta sig dit dom skulle på egen hand.

Det var bara jag och en till från Soltorg som hade valt att lyssna på djursjuksköterska så vi var tillsammans hela dagen och gjorde varandra sällskap. Vi fick fika när vi kom dit som bestod av en macka med sallad, ost och gurka.
Sen var det föreläsning i 1 h och lunch efter det. Sedan så gick vi för att se hur dom har det när dom obducerar så vi fick se en häst som var obducerad. Man såg tarmar, hjärnan, hjärtat och allt det där. Var inte så farligt att se det men det luktade inte så gott. När vi var klara där så fikade vi igen men den här gången bestod det av en bulle .

Bussarna åkte sedan hem vid 15.00 så vid 16.30 var vi tillbaka vid skolan.

Lördagen

Josse kom på eftermiddagen och vi spelade singstar & Eyetoy. Riktigt skoj! :D
Senare så tittade vi på Melodifestivalens Andra chans. Fattar inte att Caroline af Ugglas kom vidare till Globen men men.... mina favoriter är ju redan i final ;)

     

Onsdag/Torsdag

Har haft fullt upp både onsdag torsdag.

I onsdags så var jag i skolan i en timme. Svenska lektionen var inställd, vi hade eget arbete så jag hade en lååång sovmorgon. Började inte förräns 12.35. När jag kom hem från skolan så gjorde jag det vanliga, gjorde ren kaninburen och satt lite framför datan innan jag skulle till Musikskolan och ha gitarrlektion och sedan öva med orkestern.

Det ska bli allsång på Cozmoz den 19 mars kl.19.00 och då är jag med på det. Är rätt bra låtar med den här gången som man känner igen bl a Jason Mraz låt "I´m yours" och nån lejonkung låt finns med + massa andra låtar så har du inget planerat den 19 mars så kan du gärna komma och vara med på allsången. Det är fri entré!

Hela dagen idag har jag varit på studiebesök på olika ställen som tillverkar olika saker som t ex plastmattor, filtar m m.
Var jätteskoj att vara på alla ställena, tror att det var 5 st olika företag som vi besökte. Dom olika företagen berättade hur det gick till, lite historia osv...

Det längsta sträckan som vi åkte var till Leksand och då kom man ju ihåg minnen från melodifestivalgenrepet med mina syrror, Josse och när vi träffade E.M.D.
Leksand har kvar isskulpturen på melodifestivalskronan och dom rosa dalahästarna som hänger kvar på broar och lite varstans. Var iaf en rolig dag även fast man kom hem efter 17.00 och jag fick lov att vänta på min buss hem som gick 18.00. 



Var bl a på studiebesök hos Mia Svalänge som syns på bilden :)
Hon tillverkar leksandsfilten

Uppsala/ Discodaggarna

Var i Uppsala den här helgen med min familj och Josse och hälsade på min syster som bor där med sin pojkvän.
Hade jätteskoj! Blev lite shopping och så när vi kom dit i lördags sen senare på kvällen så satt vi och tittade på melodifestivalen. Det var bra att Agnes gick vidare till finalen.  Tyckte att Star Pilots kunde ha gjort det oxå men men...

På lördagen så var jag, mina systrar och Josse på bio och såg Discodaggarna. Äntligen! säger jag.
Har velat se den ända sen den hade biopremiär men den har inte kommit hit till borlänge av nån konstig anledning.
Var iaf en sjukt bra film må jag säga. Var så kul att höra Danny, Erik och Matte som rösterna till maskarna XD
Var typ bara jag, mina syrror och Josse som var där och ett gäng småungar med sina föräldrar.

Efter bion så var vi en sväng på stan och shoppade lite. Hittade ett linne på Gina Tricot som jag har sett här i borlänge men som dom inte har haft i min storlek men nu så äntligen så hitta jag samma linne i Uppsala och i min storlek!
Hade tur för dom hade bara en kvar.

Var sen inne på min favoritaffär i Uppsala som heter New Yorker. Hittade ett par fina skor där till ett mycket bra pris :)


En bild från helgen :)



RSS 2.0