Torsdag/ Valborg

Dagen började inte så bra. Råkade sova för länge, vaknade inte utav min väckarklocka. Min mamma kom in och väckte mig och frågade om jag inte började 8.00. Jag sa jo och tittade på klockan. Den var efter 9.00. Det var ingen idé att skynda sig eftersom min lektion skulle hinna sluta typ innan jag var där så jag, min mamma och Martina åkte till Dollar för att köpa godis och lite andra saker som vi ska ha senare på kvällen.

13.40 började min sista lektion så jag tog bussen 13.15 hemifrån. Hade bild med Rolf.
När jag sen skulle ta bussen hem vid fyra så kom det en kille på cykel, Adil,  som frågade när bussen gick och jag svarade att den gick tio i ungefär. Han stannade kvar och vi pratade litegrann. Han såg att jag hade min mobil i handen för jag höll på att skriva sms till Martina innan han kom. Han frågade om han kunde få mitt mobil nr. Jag tvekade lite och sen sa han att jag kunde få hans mobil nr. Jag skrev in hans nr och hans namn och sen frågade han igen om han kunde få mitt och jag tänkte väl ok då så jag gav han mitt. Han var iaf trevlig. Bussen kom sedan och jag gick in i bussen och Adil vinkade hej då till mig. Jag vinkade tillbaka och åkte sedan hem med bussen. 

Sitter nu och väntar på att Josse ska komma. Få se när hon dyker upp. Fint väder är det ute oxå :D

Tisdag

Var i skolan idag. Min kompis Stina fyllde 20 år idag så vi hade picknick utomhus på lunchrasten. Maria hade fixat sockerkaka och crossiants med sylt. Var supergott! Vi tog lite bilder oxå.

Hade idrott efter det och vi fick köra badminton först och sedan blev det trampet och Volleyboll. Tycker inte om trampet så mkt men det gick bra.

Efter skolan så hade jag en konsert med min gitarrorkester i Hagakyrkan.

Söndag/E.M.D.

Var i Kupolen vid 11.00, träffade Josse utanför. Medans vi väntade på att E.M.D. skulle uppträda så målade jag  i min målarbok som vi fick när vi köpte Maxbox på Max.
Ritade av E.M.D. på en utav dom blanka sidorna. Blev såå fint , hehe XD

När E.M.D. kom upp på scenen kl.14.00 så skulle dom göra vågen som dom alltid brukar göra varje gång dom har varit där. Dom sjöng några låtar sen bl a "Bebis Hejdå" som Danny sa så vackert, dock inte "Youngblood " som vi hade frågat Erik dagen innan om dom kunde köra den på Kupolen.....men men,....blir väl en annan gång.

Som vanligt var dom hur söta och trevliga som helst! Erik kunde namnen på oss och utan att säga fel oxå.
Han brukar tro att Martina är jag först men han brukar sen alltid komma på att det är fel :)
Erik hade oxå lust att kramas, han var på kram humör <3

Tog bilder med dom sen så fick vi lov att gå ner från scenen. Gick utanför men det var så mkt folk där så vi ställde oss en bit bort. Åkte sedan hem.

En kort sammanfattning av dagen. Orkar inte skriva in i minsta detalj :P


E.M.D. <3  



Fredag+Lördag

Fredag

Var i skolan och sedan på eftermiddagen var jag, mina systrar och Josse på Kupolen. Vi letade på en födelsedagspresent åt Erik som hade fyllt den 20 april. Blev värsta bra presenten ju! :P
När vi kom hem till oss så fixade vi litegrann med våra saker som vi skulle ha med oss till Västerås på lördagen trodde vi men det blev ändrade planer, vi åkte redan på fredag kväll. Kom fram till Västerås vid halv elva tror jag att det var. När vi skulle gå till in brorsas lägenhet så var det några killar som satt på en balkong nån meter ifrån oss och frågade om vi skulle ha pyjamasparty för att vi hade kuddar och täcken med oss och sa att vi kunde komma till dom om vi ville.
 


Lördag   

Vi vaknade efter åtta för att göra oss i ordning. Media Markt öppnade 10.00 så vi var där vid 10.00. Var bara vi som hade kommit när dom öppnade så det var bara vi framför scenen. Vi satt och roade oss, vi sjöng med i musiken som dom hade i affären. När Martina och Josse gick ut en stund så kom det en som jobbade i affären som gick förbi när jag satt och sjöng med i musiken. Han bara tittade på mig och ler stort :)

kl.12.15 ungefär kom Erik ut på scenen. Han varlite försenad. Tomas berättade att Erik är liteav en tidsoptimist men när Erik väl var där så fick vi i publiken välja om han skulle köra 2 låtar eller ett medley med lite olika låtar. Det blev ett medley med olika låtar. Vi tog verkligen i i låtarna för vi ville att Erik skulle känna vårt stöd eftersom hans hals inte var 100 % bra. När vi var uppe på scen för att få våra singlar signerade så var han hur gullig som helst!

Efter Erik så kom det en del andra artister som uppträdde, bl a Johan Palm som alla tjejerna började gråta innan hans ens kom upp på scenen. Det var helt sjukt hur dom betedde sig.

Klockan var innan 18.00 när Det var Kevins tur att uppträda. Han sjöng " With every bit of me" och "Streetlights" och sedan så var signeringen utomhus för att Media Markt skulle stänga kl. 18.00.
Jag, mina syrror och Josse stod nån meter ifrån Kevin och stod och sjöng på hans låtar. Han hörde oss och sa att han kände igen låten. Josse sa att det borde han göra eftersom det var en utav hans låtar :)
Kevin gav oss några tuggummin oxå. Han var så snäll! Vi ställde oss sist i signeringskön när den blev mindre. Vi fick autografer i våra idolblock. Vi hade glömt att ta med skivan. Han kände oxå igen oss/mig.
Han frågade om jag brukade skriva på hans sida och jag sa ja, Josse sa oxå att hon brukade göra det men inte Maritza och Martina men dom lovade honom att dom skulle börja göra det. Vi tog kort med Kevin och gav honom en kram. När alla hade fått autografer och kön var slut så ville Kevin ta ett kort med alla oss fans som var kvar. 

Bloggar om söndagen när jag får tid...

    

Studentklänning



Så här ser min studentklänning ut :)
Köpte den på Gina Tricot för 199 kr


Kupolen

Har varit i kupolen idag med min syrra. Hon skulle köpa ett par brillor och jag tittade runt lite efter en klänning till min student. Köpte en klänning inne på Gina Tricot som jag ska ha på studenten om mamma håller med men det tror jag att hon gör. Köpte ett par solbrillor igår oxå..

Har varit i Kupolen 3 dagar i rad nu, hehe. Igår var jag oxå en sväng på marknaden men det var inte så mkt att se. 



  
Nya solbrillor

Josse, saknar diiig! <3

    Snart kommer söta lilla Josse hem från Cypern.
    Jag väntar med spänning att få höra hur du har haft det!.


           
                                     Puss <3

Talang 2009/ knäckebröddansen

hittade nyss det här klippet från talang från idag. Såg sista 30 min av talang 2009 på tv men gick nu sedan in på tv4:as hemsida och fann den här.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.948508

Killarna som dansar går på samma skola som jag. Fattar inte att dom vågar ställa upp!

Vacker blomma





Tycker att det är en vacker blomma så jag fick lust att ta kort och visa den. Är den inte vacker?

Filmtips

Såg en riktig bra film igår som jag tycker att ni borde se om ni gillar romantik, dans och musik, "Center stage: Turn it up" heter den.


Agnes i Kupolen

Agnes var i Kupolen idag och självklart så var jag, mina syrror och Josse där. Var en dö publik, ingen skrek eller nått förutom jag, mina syrror och Josse. Min syrra sa att typ alla tittade snett på dom eftersom dom skrek och sjöng med, (jag stod  en liten bit ifrån dom).

Uppträdandet och signeringen var över på 20 min för oss. Den kortaste signeringen som jag någonsin har varit på.
Brukar annars få vänta mer än 1 timme för att komma fram.

Ikväll åker Josse till varmare bredgrader. Du får ha det så bra sötnos, kommer att sakna dig <3


Glad Påsk!

Glad Påsk! Kärlek till er alla <3


Skärtorsdagen & långfredan

Skärtorsdagen:

Vaknade vid halv åtta och gjorde lite läxor och surfa runt lite på internet.
Vid 10.00 började jag att laga mat. Satte igång lite sent så det blev lite bråttom att hinna med allt som skulle göras innan jag och Maritza skulle ta bussen till stan för att möta Josse.

Träffade på min kompis vid busshållsplatsen så vi snackade litegrann.
När vi var i stan så roade vi oss att gå runt i olika affärer på stan för att Josse hade inte slutat skolan.

När Josse hade slutat så möttes vi på Kupolen och vi gick runt och försökte hitta en present till min syrra som har fyllt år som vi ska fira på lördag eller söndag. Vi åkte sedan hem till Martina och roade oss och Josse sov över :)
Innan vi lade oss så sjöng vi lite E.M.D. låtar <3

Långfredagen:
Vi vaknade och åt frukost och sedan gick Josse och duschade, sedan jag.
Kom ihåg att spela in Darin på Babben och Co, missade det när jag var i Valbo i helgen.
Josse åkte vid tre tror jag sen så hjälpte jag mamma med att sätta upp påsk dekorationerna som vi inte hann sätta upp igår. Snart kommer också min farbror och hälsar på.....




E.M.D. i Gävle/ Valbo köpcentrum

Valbo var helt underbar! <3 Signeringen var så perfekt, inga vakter som stod uppe på scen och sa åt en att gå ner.
Fick 2 st härliga små pratstunder med E.M.D. och flummiga var dom :)

Har inte lust att skriva hela dagen i detalj men gå in på http://jjosefinen.blogg.se/ eller http://beyondborders.blogg.se/ för att läsa mer detaljerat om dagen.

Lägger istället ut lite bilder från dagen och tack Josse & mina syrror för en underbar dag! LOVE YA <3


  

Fredag

Har nyss varit med mina kompisar Maria & Victoria. Dom följde med mig hem efter skolan då vi direkt började baka en kladdkaka som vi sedan hade som fika. Vi spelade singstar ABBA och några andra singstar och hade det väldigt roligt :)
 
Skönt med lite sol idag och det blev rätt varmt i mitt rum eftersom solen låg på. Härligt med värme säger jag bara. 
Imorn blir det Valbo köpcentrum som gäller med mina syrror och Josse. Ska bli så kul att träffa E.M.D. igen. 
Sista gången jag träffa dom var i Leksand på melodifestivalgenrepet .Ser fram emot morgondagen.  





E.M.D. <3

RSS 2.0