Leksand!

Fick i present av mina systrar och Josse att gå på melodifestivalsgenrepet i lördags. När vi väl hade sett klart på genrepet fick jag en till överraskning. En biljett till livesändningen också! Blev väldigt glad så det slutade med en heldag i Leksand. Ingen mindre än Mattias var ju där och skulle uppträda och jag fick se honom 2 ggr! Puss på den <3 Efter live sändningen hann vi prata lite med Mattias också som var lite besviken att Björn Ranelid gick vidare till final och det kan jag hålla med om! Det skulle ju vara Matte som skulle vidare och inte honom! Blev iaf en bra och rolig dag förutom resultatet dåra men Matte är stolt över sitt framträdande och det är ju det som räknas. Jag är ju också jättestolt över honom och hans prestation!! <3 




Alla Hjärtans Dag = Min födelsedag! :D

Min födelsedag var toppen! Trodde jag skulle bli ensam hemma ett tag men det blev jag inte. Jag och mamma åkte till Jin thai restaurangen och åt thai mat. Mums så gott det var! Det bästa är att det var buffé så att man kunde äta vad man ville. Mamma skulle iväg till jobbet efter men skulle först till ica så hon släppte av mig där så jag gick hem därifrån. <det var skönt med en liten promenad :)

När jag kom hem dröjde det inte länge förrän Maritza kom hem. Blev lite överraskad för hon skulle inte komma hem den tiden men det var bara roligt. Vi spelade lite Wii fit och tog sen en promenad ute. Vi var ute och gick i 1 timme och vi mötte en farbror med sin hund som vi brukade heja på mycket förrut när vi gick till och från skolan. Vi gjorde sällskap med honom och pratade med honom en bit. När vi kom hem var det dags för kvällsmat när Martina hade kommit hem från friskis. Sen blev det att fika lite senare och jag fick några presenter :)
Blev firad i lördags så jag har fått flera fina presenter.




Hem till familjen <3

Yeey!! Idag åker jag hem till failjen. Har packat och det var inte så lätt att få plats med allt i min lilla resväska men det gick iaf!! ^^.  Blir bort i en vecka så det blir att bara njuta av att vara med familjen och min födelsedag är det snart också! Tänk att jag ska bli 22 år. Tiden bara flyger iväg. Känns inte som att jag är så gammal, hahah.  Ska väl ta och packa ner det sista småsakerna som jag ska ha med mig och göra mig i ordningen. Snart kommer jag till mina nära och kära som kan behövas nu. Är lite trist att bara vara hemma ensam. 



LOVE U <3  

Min nya favorit! <3


RSS 2.0