Helgen

Helgen tillbringade jag hos min familj och vi hade det hur mysigt och trevligt som helst. På lördag var vi hemma hos min farbror och firade honom och mig lite sent eftersom jag inte hade varit hem på ett tag för att jag hade rätt mycket i skolan och så skulle det passa med mina syskon med.

Hemma hos min farbror så var det en farbror på 98 år som kom lite senare och han pratade på om sina upplevelser/historia. Rätt intressant att höra vad han hade att berätta eftersom han har hunnit med mycket i sitt liv.



På stan och shoppat! :D

Idag har jag varit på stan och shoppat lite inför helgen då jag ska tillbringa tid tillsammans med min familj. Köpte bl a en klänning på New Yorker som jag blev kär i så fort jag såg den. Hade tur att det fanns i min storlek. Fanns bara en kvar i den färgen jag ville ha. köpte även lite accessoarer och ett par skor. 

 

New Yorker, 319 kr




Din sko, 149 kr


Armband, 49 kr
Rosetter, 35 kr
Halsband 79 kr

Josh Golden- Mary Go Round


Älskar den här låten!! :D <3

Jay & Minnah (19 mars)

Elin ringde och berättade att Minnah och Jay skulle uppträda på Linden. Det var tur att hon gick på stan tidigare och såg affischerna annars så skulle vi ha missat det. Det var SM för unga plåtslagare också samma dag. Peter Siepen var konferencier och han gick runt och ställde frågor om plåtslagning. Han kom och ställde en fråga till både mig och Elin och för rätt svar så fick vi varsin Minnah skiva signerad :D 

Det var förresten 6 st som tävlade i SM i plåtslagning och där bland var det en tjej från Falun. Det var också hon som vann tävlingen. Heja Falun!! 

kl.16.00 var det dags för Jay och Minnah att uppträda. De var på scen samtidigt och sjöng lite ihop och även några låtar själva. det var så himla fiiint! 


  
Minnah & Jay



Peter Siepen


Eric Saade

Var och såg Eric Saade i fredags i Linköping och han blev helt chockad över hur mycket folk det var så att han inte kunde sjunga när han kom ut utan han fick lov att hämta andan lite innan han sjöng. Han sjöng Still Loving It, It`s Gonna Rain och Popular. Popular var så himla fin akustiskt!!

Elin och jag fick stå på VIP platser vid scenen eftersom vi var bland de 20 första som designade t-shirts.
 


Livelöpet

Tittade på Livelöpet idag då Eric Saade och The Moniker sjöng. Erics akustiska version av Popular var så himla fiiiin!!!! <3

The Moniker


Eric Saade










Ingen semla idag inte

Jag och Elin planerade att äta semla idag men de hade inga semlor varken på Ica eller på konditoriet som vi gick till. Då blev vi lite besvikna men då gjorde jag istället smördegspaket med hallon i som fick stå i ugnen i ca 15-20 min istället. Mumsigt blev det iaf :)

Det blev även lite shopping. Handlade ett vitt linne på Cubus för 49 kr. En svart och grå ögonskuggade köpte jag också.

Hade lite tråkigt så jag testade den nya ögonskuggan och fixade lite med håret.

Resultat:




RSS 2.0