Erik Segerstedt i Media Markt

Media Markt i Norrköping firade 4-årsjubileum och ingen mindre än Erik Segerstedt skulle komma och uppträda med några låtar. Han spelade på sin synth och sjöng, "I can´t say i´m sorry", en Gavin Degraw låt, "chariot", och sist men inte minst körde han "Break the silence".



På signeringen efter sitt uppträdande blev han glad av att se mig. När det var min tur att gå upp sträckte han ut armarna och sa hej, så fick jag en kram. (Vi fick gå upp en och en på scenen). Han berättade att han hade saknat mig och att det var ett tag sen. Jag sa att mina syrror hälsade och han sa att jag skulle hälsa så mycket tillbaka. Han försökte komma på mitt namn när han skulle signera skivan som jag skulle köpa. Han tänkte ett tag och sa: Det är på M va? Jag svarade att aaa det gjorde det. Då sa han Maritza? Nej sa jag och skakade på huvudet. Han tänkte lite till och tittade på kön och sa till slut att jag får lov att säga mitt namn. Han signerade skivan och frågade sen om jag ville ha ett idolkort och självklart ville jag det. Han frågade också hur många skivor jag hade nu och jag svarade 2 st och tittade lite generat. Han gav mig en kram och sa att jag skulle ta hand om mig och att han hoppas att vi ses snart igen. Jag sa aa detsamma och gick ner från scenen och ställde mig lite på sidan.

När signeringskön tog slut började de ta bort lite grejer från scenen och Erik hjälpte till. Jag tänkte att nu skulle säkert Erik gå så jag gick bort en bit till och skulle lägga ner min kamera i väskan. När jag tittar ner i väskan ser jag ett par fötter som står alldeles bredvid mig. När jag tittade upp fick jag se att det var Erik. Lite chockad blev jag och sa hej och han sa hej tillbaka och gav mig en kram. Sen pratade vi om mina syrror, var de bor och så frågade han om det var jag som bodde i norrköping och om det var nån mer. Sen frågade han om jag pluggade och till vad. Till slut frågade han också om hur gammal jag var ^^. Sen sa han att han var tvungen att glida iväg och gav mig en kram innan han gick. Detta gjorde min dag! Var glad hela kvällen sen :D.      

Spårvagnen

När jag tog spårvagnen hem igår så körde det en bil jämsides med spårvagnen där jag satt med 2 killar. Den ena som körde och pratade i mobilen tittade in genom spårvagnen och på mig och ler,  sedan vinkar han till mig, hahah. Det var lite roligt ^^



80-tals fest!

Var på 80-talsfest igår hos en i min arbetsgrupp som ordnade det hela. Var kul att komma ut lite och vi hade det riktigt mysigt och roligt. Det var personer från min arbetsgrupp som var där plus några andra som var vän till Camilla (hon som vi var hemma hos). Vi pratade och spelade The Lips (som singstar typ) och jag hann även spela lite sanning och konsekvens innan jag gick och tog spårvagnen hem. Riktigt kul har det iaf varit!! :D



Ett gäng härliga tjejer! <3

RSS 2.0