Danny & Jesse

På dom här 2 bilderna ser Danny och Jesse lika ut. Nästan samma stil har dom.



   
Danny  Saucedo, 23 år                                                     Jesse McCartney, 21 år (blir 22 den 9 april)


Ninis min lilla sötnos :)

Hittade den här bilden på Ninis som bara är såå gullig! <3


Skridskor idag

Åkte skridskor idag med Maritza ch hennes kompis Sofia. Riktigt kul fast isen inte var plogad.
Skönt väder var det oxå :)

Vi fikade sedan när vi hade åkt skridskor hemma hos oss. Lite prat och så emellan tuggorna.
Sedan spelade vi eye toy en stund innan vi spelade singstar. 

     

23 & 24 feb

2 dar utan en blogg :P
Jag & mina syrror har varit med Josse igår eftermiddag. Det blev lite prat, var en sväng på kupolen och senare så åt vi mat och tittade på High School Musical 3. Riktigt mysigt! <3

Idag har jag inte gjort så mkt, har gjort 2 st armband och bränt lite musik som jag har lyssnat på medans jag gjorde armbanden.

Vann oxå en tävling idag inne på emdartist.se med mina syrror och Josse :D
Våran bild var ju klart bäst enligt mig! 

"Bästa tjejgänget på länge! "


Melodifestivalgenrepet i Leksand

Det var en alldeles fantastiskt dag! Det hela började med att jag och mina systrar vaknade rätt tidigt för att göra oss iordning. Josse och hennes pappa skulle hämta oss efter 10.00 nångång.

Vi mötte dom på parkeringen och sedan drog vi iväg till Leksand. Vi åkte först till hotellet där E.M.D. bodde och alla dom andra artisterna som var med i samma deltävling som dom. Vi var rätt nervösa eftersom vi ville ju inte att dom skulle tro att vi var värsta stalkers!

Anledningen till att vi åkte till hotellet var för att vi skulle ge dom en present som jag och mina systrar och Josse hade gjort. Vi satt i bilen en bit ifrån hotellet och tittade ifall vi kunde se Erik, Mattias och Danny.
Vi satt över en halvtimme innan Josse sa att den där bilen måste E.M.D. vara i eftersom den körde ända fram till hotellets entré.

Josse kunde inte ha mer rätt. Vi följde efter den bilen. En stor buss körde först, sen E.M.D.s bil och sen vi :)
Fast vi visste inte att det var E.M.D.s bil förräns vi kom fram till arenan.

Väl framme vid arenan stannade Josses pappa vid parkeringen på baksidan av arenan och släppte av oss.
Vi såg Elin och Alicia.

Vi småsprang lite för att hinna ikapp E.M.D. fast en bit bort så fick Danny syn på oss och började vinka glatt och vi vinkade tillbaks. Danny höll ut sina armar och sa till oss: Kom mina små kycklingar :)
Vi småsprang fram till honom och gav en gruppkram. Vi kramade sedan Mattias.

Martina frågade om dom hade bråttom och Mattias sa alldeles lugnt: Ja, vi har bråttom och Josse sa: Vi har presenter till er och Danny bara : Har ni?

Vi tog fram presenterna som bestod av ett diplom som vi hade döpt till Rocknallen och en nalle som vi hade gjort om så att den såg lite rockig ut. Erik såg oss inte så han var inne i arenan men Danny tog hans och skulle ge det till honom. 
Dom tyckte om presenterna och innan Danny och Mattias gick in så sa Danny: ni ska väl inte så härute och frysa? och så gick dom in för att dom skulle vara med i en intervju.

Vi gick och ställde oss i kön till entrén. Kunde inte känna mina tår nästan, så kallt var det!'
När vi var inne i ejendals arena så tog vi gratis saker som fanns :)
Fanns ett ställe där man skulle köra memory och då skulle man få en pin på sin favoritartist i deltävlingen, men E.M.D. pinen var slut. 

Vi letade reda på en garderob för att hänga av oss våra ytterkläder eftersom vi satt på parkett och då var man tvungen att inte ha ytterkläder.Jag och Maritza skiljdes från Josse och Martina eftersom vi hade olika platser.
När genrepet drog igång så satt man bara där och väntade på att E.M.D. skulle uppträda. 
Man var ju rätt så nyfiken på deras nummer :P

E.M.D. på scen var ju bara ett fantastiskt nummer med hattar och käppar! och vad dom rörde sig på scen.
Visste inte att Mattias och Erik var så bra på att dansa!  

Fick se numret 2 ggr på genrepet eftersom dom hade lottat vem som skulle gå vidare och då gick faktiskt E.M.D. vidare båda gångerna. Gud vad jag och Maritza skrek och Josse och Martina oxå. Man kunde minsann höra dom på långa vägar XD

Men jag måste erkänna att publiken på genrepet hade inte så bra drag. Var i princip bara vi som skrek. Dom andra tyckte väl att vi var tokiga eftersom det bara var genrep, men ändå.

När genrepet var slut så gick vi till baksidan av arenan där vi hade varit innan. En person som jobbade med artisterna stod där och när vi hade stått där ett tag så kom han fram och frågade om vi väntade på någon speciell. 
Vi sa att vi väntade på E.M.D. men han sa att dom hade redan gått, att dom hade stuckit direkt efter genrepet.

Josse ringde till sin pappa för att tala om att han kunde hämta oss men det skulle dröja en halvtimme innan han skulle vara framme vid arenan. Så vi stod där utanför med Elin och Alicia och pratade och personen som jobbade med artisterna kom och pratade med oss oxå :) Han gjorde det förresten innan oxå innan genrepet.

När Josses pappa kom så sa vi hejdå till Alicia och Elin och åkte hem till Josse där vi fick tacopaj, MUMS!
Sen tittade vi på Melodifestivalen och försökte hitta på grejer som vi kunde ha med i vårt kort som vi skulle skicka in till tävlingen inne på E.M.D.- sidan. Blev ett bra kort efter alla försök XD

Vi blev förstås jätteglada över att E.M.D. gick vidare direkt till Globen så vi skrek i hela rummet och Josses pappa kom ut och sa att det var roligt att höra hur vi lät, haha!

Vi åkte hem från Josse när klockan var vid 23.00. 

En helt underbar dag alltså! Allt blev så lyckat att man bara kände att den här dagen var helt perfekt <3

   
Presenterna vi gav                                                                      E.M.D. på genrepet <3
  
 

Leksand

Var i leksand idag efter skolan för att se E.M.D. uppträda. Blev lite besviken över att man inte kunde träffa dom efteråt.
Hade lixom planerat på att ge dom en grej men så hann man inte ut i tid eftersom det var så mkt folk.

Aja, hade en trevlig kväll med Josse och mina systrar. Gick en tipspromenad som man kan vinna melodifestivalbiljetter.
Hoppas att nån utav oss vinner :P
Vi kunde iaf alla frågor :D

Presenter

Presenter som jag fick när jag fyllde år:

- Pengar
- CD-spelare
- Choklad
-Jacka
- kläder
- Singstar ABBA
- Disney Sing It
- ett mjukisdjur
- en nyckelring
- en kopp
- en blomma
- eyeliner


  

Min Födelsedag 14 feb ( Alla hjärtans dag)

Min födelsedag var hur trevlig som helst. På morgonen så fick jag en present och en bakelse och Josse skickade ett sms till mig för att hälsa grattis.

Senare på dagen så kom folk för att fira min födelsedag. Vi fika och hade det mysigt och jag fick mina presenter.
Vi spelade karaoke som en hade med sig.

Är också så himla glad att Måns gick vidare till final i Globen, jihoo!
Bättre födelsedag kunde man inte få :) 


David A

Hitta den här söta bilden på David Archuleta. Är han inte underbar? <3



David och hans hund <3

Helgen

Har varit en helt fantastisk helg, Josse kom i lördags och jag, mina syrror och Josse gick till Dollar för att köpa ramar som vi använde till vår superbraiga idé som vi sedan ska ge till 3 undebara killar  :)

Olyckligt nog så gick glaset på en utav ramarna sönder så det var bara att gå tillbaka idag till Dollar igen i det snöiga vädret.
Ingen plogbil hade varit och plogat så det var rätt jobbigt att pulsera i snön som säkert var en decimeter hög men men.... det var det värt!

Tittade på Melodifestivalen igår. Tyckte att Alcazar, Marie och Jonathans låtar var bäst. Fattar inte att Caroline af Ugglas gick vidare när det fanns mycket bättre låtar än hennes.


Minaya

 

Minaya-Dina vackraste ord

En bra svensk låt och sångerska. Min mamma känner hennes mamma. :)

Fredag, yes :)

Äntligen så är det fredag, en efterlängtad dag :)
Hade en kort skoldag idag, hade bara 2 lektioner som bestod av bild och kemi.

Det går en film, "En djävulsk romans", på SVT1 som verkar bra som jag tänker titta på. Är en slags tonårsfilm med drama.Reese Witherspoon, Sara Michelle Geller och Ryan Philippe är med :)

Imorn börjar oxå melodifestivalen, riktigt spännande ska det bli :)


En djävulsk romans-Cruel intentions på engelska :)

Avesta

Det var jättekul i Avesta och tack josse för allt  <3

Det hela började med att min mamma skjutsade mig och mina syrror till Josse.
Vi fikade hemma hos henne och hade det mysigt. Åkte efter 13.00 med hennes pappa till Avesta. Vi hade tur att att det inte var så mkt folk när vi kom så vi fick en bra plats vid scenen, eller ja...Josse fick en jättelång kille framför sig men jag hoppas att hon såg någonting till slut  :)  

Först ut på scen var Robin B som spelade gitarr och sjöng "Save tonight" och "Chariot". 
Därefter kom Alice och hon sjöng "These Words" och sist men inte minst så var det Kevins tur. 
Innan han sjöng så fick han inviga Björkmans Bil men sedan så körde han så att det rykte,"Gimme, gimme, gimme" och "With every bit of me".

Efteråt var det skivsignering och Idolskivan kostade bara 100 kr så jag tyckte att det var ett kanonpris eftersom på alla andra signeingar som jag har gått på så har en skiva kostat 150 kr. Kevins singel kostade 30 kr däremot men tillsammans om man köpte både Kevins singel och Idolskivan så kostade det bara 120 kr. 

Kevin var supertrevlig när man var där framme och skulle få sina skivor signerade. Han väntade tills man kom fram innan han signerade och frågade hur man mådde och tackade för att man hade köpt hans singel. 
Robin och Alice var mest att man gav skivan, fick den signerad och sedan skicka den vidare till den andre. 

När alla hade fått sina skivor signerade så gick vi ut och letade efter Kevin, Alice & Robin. Vad fick man se när man tittade in genom fönstret? Jo, Kevin som stod och sjöng medans Robin spelade gitarr.När Kevin fick syn på oss så titta han ut och log :)

Vi stod där ett tag och tittade på vad dom gjorde genom fönstret och Kevin skrämde en när han kom in genom rummet. Dörren var stängd och den här personen öppnade lite först, Kevin gick bakom dörren, personen öppnade och klev in och då gick Kevin fram och skrek BUH!  haha XD ...Det var så roligt!

Kevin hade bråttom sen när han skulle åka för att han skulle åka till Los Angeles dagen efter och spela in en musikvideo till oss fans. Är så nyfiken att se hur den kommer att bli sen när den är klar.


     
 


Avesta idag :)

Idag blir det Avesta då. Sitter nu och gör lite läxor innan det är dags att träffa Josse för att åka till Avesta där vi ska se Kevin, Alice och Robin B. Ska bli så himla kul!

Äntligen så ska man få träffa dom som man har sett genom tv-rutan och hejat på :D
Avesta, here we come!!! <3

RSS 2.0