Fullt ös!

Fredag

Ända sen fredag har jag inte varit hemma. Åkte på fredagen till min syrra i Uppsala. Mamma ringde när jag satt och åt lunch och berättade att Maritza och Martina skulle åka till Uppsala för att fira att min syrra som har blivit färdig civilingengör. Det var bara att boka biljetter och ändra lite på filmkvällen som jag skulle ha med Elin till dagen efter. Det var bara att hoppa i duschen, packa lite saker som jag behövde och gå till stan för att köpa någon present och kort till min syrra. Direkt efter det drog jag till tågstationen och fick sitta där i 2h eller så innan jag bytte i Sala där mina syrror satt på tåget. Måste bara säga att sträckan från Norrköping till Katrineholm satte sig en kvinna bredvid mig som lät som Anna Anka när hon pratade xD.

Iaf, i Sala bytte jag tåg. Hade platsbiljett i vagn 6. Jag gick in och det satt en tjej som satt och sov där jag hade min plats bredvid. Ville inte väcka henne eftersom det fanns andra lediga platser och jag lyckades få plats vid ett bord så jag sms:a Maritza och sa att jag hade ett helt bord för mig själv så då kom de till mig. Väl i Uppsala så tog vi bussen hem till min syrra där vi överraskade henne. Hon blev glad och berättade att hon trodde att det var Jehovas vittnen eller nått ^^. Efter att hon hade öppnat sina presenter gick vi till restaurangen Black & White som hade öppnat för inte så länge sen. Första helgen som de hade öppet :). Efter att ha varit på restaurangen gick vi hem till min syrra och vi hade pyjamasparty och tittade på film.  


Lördag

Åkte hem på lördagen vid 13.09 då mitt tåg gick så jag hann inte göra så mycket den dagen förutom att umgås med syrrona och Ito. När jag kom tillbaka till Norrköping vid 15.40 var det bara att gå hem och duscha och byta om för att sedan gå till Elin. Jag lämnade lite saker hos henne innan vi gick till Hemköp för att handla lite till middagen. Vi åt och tittade på postkodmiljonären och sedan tittade vi på Slottet på Greveholm. Den julkalendern är ju bara sååå bra!!! Älskar den <3. 

Sov över hos Elin och gick hem dagen efter när jag hade ätit lunch med henne.   


Söndag

Igår var jag som sagt hos Elin. Jag kom hem vid 14-tiden och var hemma och städade. Sen vid 19-tiden kom Adam och jag hjälpte honom att fixa en knapp på hans jacka som hade trillat av. Vi pratade lite under tiden jag höll på att fixa knappen och sen så skulle han vidare till en kompis. Han tackade för hjälpen och jag fick en kram innan han gick :).

Jedward shoppade i stan idag...

...men jag lyckades inte se dem när jag var där och shoppade. Såg några fans istället som pratade om Jedward och tittade på sina mobiler för updates. Hoppas de hade det trevligt iaf. Jag lyckades iaf hitta 3 plagg som jag köpte. Måste nog hålla mig borta från affären om jag ska lyckas spara pengar. Får försöka hitta billiga matvaror så det kompenserar lite, hehe. 

Detta var vad jag fann idag: 

 
Svart tröja, 169 kr
T-shirt, 139 kr
Gråa leggings, 49 kr



Grön tröja som jag köpte för nån vecka sen. Likadan som den svarta fast denna var på REA och kostade endast 49 kr! 

Bobby Andonov



Lyssnade flera gånger igår på den här killen. Han är helt fantastiskt!!


Nya kläder till garderoben :)


Klänning från Cubus, 49 kr


Klänning från Gina Tricot, 49 kr


Röda byxor från Cubus, 99 kr

2012!

Tänka sig att det redan är 2012! Tiden bara far iväg. Hade iaf en trevlig nyårsafton med min familj och vänner :)


RSS 2.0