Fina ord :D


Chris Medina 8 dec

Fick ett sms imorse av Elin där hon skrev att Chris Medina skulle komma till Norrköping och uppträda. Trodde inte det var sant först men Elin hade sett det på hans status. Efter praktiken på förskolan så tog jag spårvagnen hem, lagade lunchen till nästa dag, pluggade och åt kvällsmat innan jag gick till stan där Elin redan var. Bra platser fick vi så att vi såg bra. Även Rasmus och Acke var där så det blev ännu roligare. Rasmus stod på scenen och berättade lite om Chris Medina och pratade med publiken. Medans han pratade och gick åt vårat håll så vinkade jag och Rasmus såg det och vinkade tillbaka medan han fortsatte att prata ^^. 




När Chris var väl uppe på scenen så jublade publiken jättemycket och högt. Chris pratade litegrann och sa 3 ord på svenska. Bra, fantastiskt och jag älskar dig kunde han säga :) Han körde 3 låtar och bl a sjöng han "What Are Words". Följande skivsignering hade han också. Jag och Elin hann gå och ta ut pengar och komma tillbaka och då var kön inte alls lång. Acke kom och sålde skivor. När han kom till oss sa han: 

Acke: Vill ni också köpa skivor?
E&M: aa det vill vi
Acke: men det är ju ni! Är det bra?
 

Innan vi kom fram Till Chris så kramade vi Rasmus och pratade med honom. 

Rasmus: Hej! är det bra tjejer? 
M: aaa
Rasmus: Vad tyckte ni om uppträdandet?
Elin: Det var grymt! 
Rasmus: Visst är det coolt att få hit en superstar? det är inte ofta det händer.
  


Uppe på signeringen.

Chris: Hi! what did u think about the performance?
Mariella: It was great
Chris: Hope u enjoyed it


När Chris sen skulle gå från signeringen så var det några tjejer som sprang efter honom och ville krama och röra vid honom men det tillät inte de 4 vakterna som Chris hade omkring sig men en tjej lyckades krama honom. Jag och Elin skulle säga hej då till Rasmus. Vi gick och upptäckte att vi tog fel håll när jag såg Rasmus på andra sidan. Jag gick tillbaka och Elin följde efter och sa att hon inte orkade men jag sa joo och fortsatte gå. När vi var rätt nära ropade Elin hej då och jag med och Rasmus sa Hej då tjejer och ha det så bra. Jag ropade tillbaka detsamma. Sedan gick vi hem båda två.

 

RSS 2.0