Romeo & Julia/ 1:a advent

Dagen började bra. När jag kom fram till tågstationen ropade de ut i högtalaren att mitt tåg var inställt men att det skulle gå en ersättningsbuss så jag skulle gå in i tågstationen för att se var den gick och då kommer det en kille och säger hello. Jag säger hi och går in för att tittat avgångarna. Sen går jag ut igen och går till bussen. Det var inte så självklart vilken buss som gick vart för det stod bara ersättningsbuss SJ på båda bussarna som fanns där. Jag går fram till en busschaufför och frågar vilken buss man ska ta om man ska till Stockholm. Då visade det sig att det var bussen som stod först så jag gick tillbaka och passera då killen som sa hello och han sa det igen. Jag gick vidare till bussen och de skulle precis ta till att åka men jag stoppade den och det visade sig att bussen var full men busschauffören var snäll och lät mig följa med. Hans kollega fick sitta på trappen längst fram och jag fick ta stolen. Efter ett tag så bjöd busschauffören på tuggummi också. Han sträckte fram handen med tuggummi påsen och sa varsågod :)

Vi kom fram 10 min senare än det var tänkt från början men väl vid tågstationen mötte jag upp mina systrar och Josse. Sen drog vi vidare till Göta Lejon där Romeo & Julia föreställningen skulle vara. När vi kom dit så åt jag min mat jag hade med mig och vi tog kort.

Föreställningen var grym och jag höll utkik på Zain när han dansade eller var på scenen. Alla i Romeo & Julia är så himla duktiga på scenen. Det var bra shower och musik i föreställningen. Den här skulle jag kunna se om och om igen på utan att tröttna, så bra är den!!

När föreställningen var slut gick vi ut och väntade på att Måns eller Zain skulle komma ut men ingen tur där. Ett par dansare var i en butik i närheten och såg oss och frågade om vi väntade på någon speciell. Vi blev tysta och då sa en utav dom Måns kanske och vi svarade ja. Då sa dom att de skulle ha julglöggsfika så han skulle inte komma ut på ett bra tag men vi stannade iaf utanför i hopp om att han skulle komma vilket han inte gjorde. Men men, vi fick iaf se Martin Stenmarck med sina barn och Tove Styrke med sina kompisar som tydligen hade varit och sett föreställningen de med.



R&J scenen innan de började föreställningen.


Papegojan som pratar som en dalmas xD


Papegojan som pratar som en dalmas xD


"Det osynliga barnet"

På träslöjden idag fick vi välja att bygga en scen ur en bok. Min grupp valde att göra en scen ur boken "Det osynliga barnet" som är skriven av Tove Jansson . Detta blev resultatet:




Jag gjorde Mumin som står framför Mumin mamman.

Idol 2011

Idol var i köpcentrumet här i Norrköping. De kom kl.11 och uppträdde i Lindén gallerian. Sen sjöng de 2 gånger till under dagen. Var riktigt trevligt att se dem. Amanda, Denise, Roshana, Olle och André var det som var där. De hade ordnat som tidigare att Dustin home fotograferade alla med idolerna och man kunde även göra pins med idolerna på :)


André


Denise


Roshana


Amanda


Olle


RSS 2.0