Lördag

Vaknade rätt sent igen, vid 11.00 och det blev att laga mat fast först innan så åt vi frukost.
Vid 13.00 tror jag vi åt lunch och sedan efter lunch så gick vi till en lekpark där dom hade gungor och körde Hawaii.
För er som inte vet hur Hawaii går till så kan jag förklara lite snabbt.
 
Det står en person framför gungorna en bit bort och rabblar alfabetet. Dom andra säger stopp och den bokstaven det blir ska den som står där framme komma på något på den bokstaven.
Innan vi började så hade vi bestämt en kategori som t ex artister. Då ska den som står där framme tänka på en artist som börjar på den bokstaven som det hamnade på och sedan ska den som står där framme räkna 1, 2 och 3 och så kör man igång. Den som kommer på nån artist på den bokstaven som är springer fram till gungan, sätter sig på den och gör fart och hoppar sedan av gungan och springer fram till personen som står där framme och viskar den artisten som den personen hade tänkt på och om det är fel så får man springa tillbaka och börja om igen men om man kommer på rätt artist som den personen där framme tänker på så springer man tillbaka till sin gunga och gör fart och hoppar och säger högt den artisten.

Vi lekte den leken ett bra tag :) När vi sedan hade tröttnat så gick vi hem och lade oss på en filt på gräset och åt vindruvor. Vi tittade sedan på Step Up och killen i filmen är ju så snygg! <3


Sedan när filmen var slut så blev det lite familjespel, Rita Gissa, och sedan vid 20.00 tittade vi på Babben och Co för att E.M.D. skulle uppträda med låten "Youngblood".  Riktigt bra!

Efter 22.00 så åkte Josse hem. Mysiga 3 dagar har vi haft <3


Kommentarer
Postat av: Sabina

Synd att regnet förstörde det hela då:P Men du får ta det då det är fint väder <3

2009-05-05 @ 19:25:22
URL: http://smebacksflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0