Melodifestivalsgenrep i Sandviken 13 feb

Idag så åkte jag till Sandviken med Maritza, Josse & Elin. Vi hade kul som vanligt och den snälla vakten var där som var med förra året oxå :)

 

Arenan i Sandviken


När vi kom dit så frös vi. Det var inte nån värme alls ute. Frös så att jag knappt kände mina fötter!!
Innan genrepet så såg vi när artisterna anlände en och en till arenan. Vi sa hej till Dogge & Christer Björkman när dom kom.

Vi missade Eric Saade som tog en liten annan väg in till arenan men han kom ut efteråt och prata med 2 st. Vi vågade inte gå fram men vakten såg på oss att vi ville ha en autograf så han fråga oss om vi ville ha en autograf av Eric och vi sa ja :)

Vakten sa till Eric att vi ville ha autograf så han kom till oss när han hade pratat klart med dom andra.
Han var hur trevlig som helst! Snygg var han oxå :D

Efter att vi hade pratat lite med Eric så gick vi och ställde oss i kön till insläppet. Dom släppte inte in den tiden som var sagt så vi stod där och frös. När vi väl kom in så hängde vi av oss jackorna och gick och satte oss inne i arenan.

Josse & Elin såg Måns i ett hörn så dom gick och vinkade till honom och han frågade dom om det var bra men sen så sa han att dom kunde ta det senare eftersom han skulle upp på scenen.

Eric Saades nummer var helt klart bäst i denna deltävlingen. Han hade värsta showen och regnet var hur coolt som helst att se live!

 
Eric Saade


Efter genrepet så gick vi ut till den snälla vakten. Då kom Andreas från Highlights ut och började prata med några andra först och sedan oss. Han frågade bl a vilken vi väntar på och vi svarade Måns :)
Inte långt därefter kommer den snälla vakten fram till oss och berättar att han har ringt Måns manager och sa att han skulle komma ut snart. Haha, vi blev så glada och alla började leta fram sin kamera :P

Efter några minuter kommer vakten fram till oss igen och säger att vi kan gå in och där inne står Måns och väntar. Vi fick en varsin kram och började prata med honom. Sedan blev det kort och autografer och en kram till när Måns var tvungen att gå och öva igen.


Min fina bild med Måns, haha


Nu hade man ett leende på läpparna och det var tack vare den otroligt snälla vakten!

På väg hem sen till Borlänge stannade vi på donken ett tag i Falun. Sen var det bara att fara hem.

  
Vi på Donken :)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Så underbart!

Och jag diggar bilden på dig och Måns x) HAHA

2010-02-15 @ 16:07:06
URL: http://jjosefinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0