Josses student!! :D

Josse tog studenten i fredags och hon hade verkligen tur med vädret, strålande sol. Elin kom och hämtade upp mig och Maritza sen åkte vi till Haga och väntade på Martina. Vi träffade på Josses mamma och hennes bror där. Hennes pappa kom lite senare. När Martina kom så ställde vi oss så att vi skulle få bra bilder när de sprang ut. Josses klass var först ut men det visste inte vi. De sa ju inget men tur att man knäppte kort iaf xD

Efter att ha kramat och grattat Josse så gick vi iväg och gav blommor till Antonia som också tog studenten. Sen gick vi tillbaka och tittade på när Josse stod där på flaket. Medans Josse åkte flak så slog vi oss ner på grässmattan och åt frukt och roade vi oss med alla studenter som kom förbi.

När Josse hade åkt klart på flaket åkte vi hem till oss för att hämta lite saker sen åkte vi hem till Josse där vi åt mat. Det var riktigt gott!! sedan gick vi en tipspromenad som handlade om Josse. Fick 6 rätt av 10 så det var inte så dåligt :P Det var svårt att veta frågorna som handlade om när hon var liten. Efter tipspromenaden öppnade Josse sina presenter och senare blev det fika och tårta. Efter fikat åkte jag och Elin för att hämta Elins saker som hon hade glömt. Sen på hemvägen hämtade vi Ola-skylten och åkte vidare hem till Josse. Där satt vi ute på altan och lyssnade på musik och åt lite godis. Sen gick vi och lade oss eftersom vi skulle iväg till Glanshammar och se Ola.


Grattis till Josse!! Hon har gått och blivit stor :`)

   

Kommentarer
Postat av: Martina

MYYYS! Tack för allt :D // Josse (orkar inte byta namn, haha)

2011-06-14 @ 19:10:34
URL: http://aanitram.blogg.se/
Postat av: Maritza

♥♥♥♥

2011-06-14 @ 19:12:19
URL: http://mariitzahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0